CUM COMAND

Comanda se poate face in sectiunea de checkout a site-ului, dupa ce apasati butonul cumpara din dreptul produselor.  Sectiunea de checkout, este o sectiune separata a site-ului. Veti fi directionat catre un alt domeniu care apartine de Rodul Naturii srl, care este furnizat de catre serviciul Plug & Paid. 

LIVRARE

Avem doua modalitati prin care va putem livra produsele. Prin intermediul firmelor de curierat ori livrare personala.

 

Livrarea personala

Va putem  livra la domiciliu, ori putem stabili telefonic un punct de intalnire in cazul in care avem drum in zona in care locuiti. In acest fel va fi evitat costul curierului. In zona Breaza, Campina va putem livra oricand. In Bucuresti venim odata la doua saptamani, uneori o data pe luna. In alte parti ale tarii mai rar. Ne puteti scrie oricand pentru detalii. 

contact@rodulnaturii.com, ori chat-ul de pe site

.

PLATI

In sectiunea de checkout a site-ului puteti alege sa platiti cu cardul. Plata este sigura prin intermediul serviciilor Stripe si Plug&Paid. O alta varianta este sa platiti prin ramburs la curier, la primirea coletului

RETUR

Clientul poate returna produsul cumparat in termen de 15 zile lucratoare. Solicitarea returnarii se va face prin email la contact@rodulnaturii.com.

In cazul produselor alimentare, returul se poate face doar in cazul in care produsul nu va fi desfacut de catre client, ori in cazul in care a fost desfacut de catre client iar produsul este alterat, deteriorat, ori alt produs decat cel specificat in contractul de cumparare.

Produsul returnat poate fi inlocuit, suma platita poate fi returnata clientului de catre Rodul Naturii srl, alegerea este a clientului. Suma despagubirii ori valoarea produsului ce inlocuieste produsul returnat va fi egala cu pretul produsului in cauza.

Clientul va impacheta corespunzator produsul/produsele ce urmeaza a fi returnate.

 
 
 
Suport clienti
Bears & Berries apartine de
RODUL NATURII SRL
J29/904/03.05.2018
CUI: 39277032
Republiciii 223 Breaza
Cap. soc. 200 ron