Ai adormit vreodata intr-o padure de tei?

Miere de tei

Mierea de tei are o dulceata pronuntata, cu o aroma puternica de tei. Are un efect linistitor dar si revigorant. Te ameteste cu parfumul ei, te calmeaza, te intareste in fata multor boli, te panseaza, te fortifica, te binedispune.

15 lei-500 gr/ 30 lei-1 kg

Mierea de tei se remarca prin proprietatile sale antibacteriene si antiinflamatoare. Este un remediu foarte eficient in tratarea afectiunilor respiratorii, calmeaza si curata gatul iritat si trateaza tusea. Insa nu numai asta.
Mierea de tei este o sursa bogata de vitamine si antioxidanti, este un bun tonic natural, creste nivelul de energie, imbunatateste imunitatea, calmeaza sistemul nervos. Este un hepatoprotector natural, pansament stomacal, imbunatateste digestia, previne disconfortul stomacal, are proprietati prebiotice, trateaza crampele si probleme renale, fortifica si sustine inima, ajuta la vindecarea ranilor pe piele.

Mierea de tei cristalizeaza natural, odata cu venirea toamnei. Pentru a putea beneficia din plin de toate proprietatiile ei miraculoase, o pastram in stare cruda, nepasteurizata, neincalzita, nefiltrata.
Daca doriti sa o folositi in stare lichida, o puteti incalzi in bain marin. Va recomandam sa nu incalziti mierea peste 40 gr, astfel pastrati nealterate cele mai multe proprietati benefice.
Produse similare

Suport clienti
Bears & Berries apartine de
RODUL NATURII SRL
J29/904/03.05.2018
CUI: 39277032
Republiciii 223 Breaza
Cap. soc. 200 ron