Miere de salcam

Este una dintre cele mai apreciate mieri de pe piata. Are o aroma fina, catifelata, linistitoare ca florile de salcam. Având o aroma discreta, si pentru ca ramane mai mult timp in stare lichida, mierea de salcâm este foarte potrivita pentru indulcirea ceaiului sau a cafelei.

stoc epuizat

Mierea de salcam este caracterizata de un continut ridicat de proteine, saruri minerale, vitamine si aminoacizi. Este folositoare persoanelor anemice, celor care fac sport sau au nevoie de energie. Este recomandata pentru o buna functionare a ficatului, inimii, aparatului digestiv, sistemului nervos, regleaza tensiunea arteriara, imbunatateste somnul. stimuleaza activitatea creierului, amelioreaza durerea in gat si tusea.
Salcamul a fost cules de albinele noastre de pe dealurile din Breaza, Prahova. Mierea pe care v-o oferim este in cea mai mare parte salcam, insa de jur imprejur au fost o multitudine de flori iar albinele au ales sa culeaga si alte tipuri de nectar. De aceea mierea este putin mai inchisa la culoare decat ar fi fost o miere pura de salcam. Va propunem asadar un salcam "imbunatatit" cu si mai multe beneficii.

Cristalizeaza dupa unul , doi ani de al recoltare. In cazul in care este tinuta la temperaturi mai mici poate cristaliza mai repede. Pentru a putea beneficia din plin de toate proprietatiile ei miraculoase, o pastram in stare cruda, nepasteurizata, neincalzita, nefiltrata.

Daca doriti sa o folositi in stare lichida, o puteti incalzi in bain marin. Va recomandam sa nu incalziti mierea peste 40 gr, astfel pastrati nealterate cele mai multe proprietati benefice.

Produse similare

Suport clienti
Bears & Berries apartine de
RODUL NATURII SRL
J29/904/03.05.2018
CUI: 39277032
Republiciii 223 Breaza
Cap. soc. 200 ron