Acolo unde se intalnesc florile cu soarele

Miere de floarea soarelui

Floarea soarelui este o planta deosebita. Ea isi protejeza nectarul. Nu lasa substantele daunatoare, poluantii din sol treaca de tulpina. Ea isi roteste florile spre soare, incalzind astfel nectarul si polenul, albinele vin, le culeg si fac din ele una dintre cele mai speciale si pure mieri.

15 lei-500gr/ 30 lei-1 kg

Mierea de floarea soarelui este foarte dulce, cu o aroma discreta, nu schimba foarte mult gustul ceaiului sau altor preparate, este asadar un foarte bun indulcitor.

Este singurul tip de miere care contine lecitina in forma pura, fiind recomandata pentru imbunatatirea memoriei si pentru combaterea surmenajului mental. Are proprietati antimicrobiene, ajuta in problemele stomacului, intestinului, inimii, plamanilor, rinichilor. Este folositoare in lupta impotriva racelii si a gripei, pentru vindecarea ranilor, pentru piele si par.

Datorita continutului mare de glucoza, aceasta cristalizeaza destul de repede, la aproximativ trei saptamani dupa recoltare. Pentru a putea beneficia din plin de toate proprietatiile ei miraculoase, o pastram in stare cruda, nepasteurizata, neincalzita, nefiltrata.

Daca doriti sa o folositi in stare lichida, o puteti incalzi in bain marin. Va recomandam sa nu incalziti mierea peste 40 gr, astfel pastrati nealterate cele mai multe proprietati benefice.

Produse similare

Suport clienti
Bears & Berries apartine de
RODUL NATURII SRL
J29/904/03.05.2018
CUI: 39277032
Republiciii 223 Breaza
Cap. soc. 200 ron